You Should Know pursaklar gundem Göstergeleri

Wiki Article

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar üzerine son zaman haberler ve şimdiki bilgiler bulunmaktadır.

Ayhan Yılmaz 1963 senesinde şeşndağ'da doğdu. İlk, midi ve ortaöğretim öğrenimini Ankara'da tamamladı. 1979 yılında lisans eğitimi derunin Mıgizem'a gitti.

• İnternet sitesinin işlemlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Ancak bu web sitemizin başarımını aksi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değmeseletirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiği varsayılır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz horda sıralanan fakatçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine munis olarak medarımaişetlenmektedir:

İlçeye olan kalın nazarıitibar ile beraberinde yeni yerleşme yerlerinin çoğalması sebebiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını büyütmek ve erişimı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

Haberlerin detaylarını kavramak isterseniz haber mirlıklarına tıklayabilir, daha ezelî pursaklar haber gelişimleri gezmek isterseniz ise sayfanın altında zemin alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

Muhalefet partilerinin genel rüesaının yalnızca siyasetinin değil, hayatlarının kıtır olduğunu söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

Cumhurbaşsoyı Erdoğan'dan fahiş yükselmek açıklaması: ''Ki yaparsa yapsın bedelini okkalı öder'' 23 April 2024 Salı jurnal Burç yorumları

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-star hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Web sitemizi ziyaret edenlerin zatî verilerini 6698 sayılı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca çalışmalemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Silahlı saldırıda öldürülen MHP'li çıkma il yöneticisiyle alakadar afiş iddiasına İYİ Fırka'den karşılık gecikmedi

YASAL UYARI: BIST insan ve logosu "Saye Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değkârtirilemez. BIST ismi altında açıklayan bütün bilgilerin telif hakları top BIST'e ilgili olup, yine yayınlanamaz.

Pursaklar Ankara’nın en turfa iskân yerlerinden biridir. Yazılı kaynaklarda ilk sefer hesabına 1463’te rastlanır. Bu dönemlerde Busaklar olarak adı geçse de bölgede 200 sene denli öncesinde yerleşme kellelamıştır.

Report this wiki page